Uitslagen zee 2021

Zondag 17 oktober was het eindelijk weer zover, na de Corona periode eindelijk weer een grote wedstrijd op het programma. Iedereen keek er naar uit, NIPRO had zoals altijd weer een prachtige prijzentafel geregeld met stuk voor stuk kwaliteitsprijzen waar iedere zeevisser wat aan heeft.
Na verzameld te hebben in dorpshuis Kolfweid, was het voor veel vissers een weerzien met de mede vissers die zij in lange tijd niet hadden gezien. Dus gezelligheid alom, rond half negen vertrokken 60 man vol verwachting naar het strand bij Groote Keten de weersomstandigheden waren ideaal.
Bij een afgaand tij, verwachtte wij veel vis te vangen. Maar helaas de zee geeft en de zee neemt, deze keer gaf de zee heel veel troep in het water waardoor het voor de meeste vissers vrijwel onmogelijk was om een visje uit het water te halen. Jammer, het was mooi visweer, stroming en een stevige branding. Desalniettemin was er toch een uitslag 1e werd Arno Arkenstein, 2e werd Ab Tot en 3e werd Teun Leeuwenkamp. Bij de korpsen Wist team Covebo de eerste prijs te bemachtigen. 2de werd team Daan en 3de team Snoek /Handyfish. Na afloop kon iedereen nog even bijpraten tijdens de loterij en de prijsuitreiking. Al met al slechte visserij maar wel een gezellige dag!